Sākums
 
MzSestdiena, 2024-05-18, 09:03



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » Ierakstu arhīvs


Otrajos Ziemassvētkos Burtnieku novada/Valkas florbolisti viesojās Kocēnos un piedalījās gadskārtējā turnīrā Ziemassvētku jampadracis. Kopā turnīrā sacentās 10 komandas un mūsējie - "Burka" tāpat kā pagājušajā gadā izcīnīja 6. vietu. Komandas bija sadalītas divās apakšgrupās un arī izspēles kārtība gaužām vienkārša. Grupu uzvarētāji spēlē finālā, otrās vietas cīnās par bronzu, trešās par 5. vietu utt. Pirmā spēle mūsējiem ar komandu Kailie brieži, jeb Fk Valmiera Ziemassvētku variants :) Ar pašaizliedzīgu un organizētu cīņu aizsardzībā izdodas atstāt briežus uz nulles, bet pašiem pamanoties realizēt ātro pretuzbrukumu, kad precīzs ir Mārtiņš pēc Rolanda piespēles, uzvaram spēli ar 1:0. Nākamā spēle ar leģendāro Vaidavu kuras sastāvā ir 2 bijušie(J. Iņģists, A. Zelčs) un arī patreizējais treneris I. Jēkabsons. Šajā spēlē paliels pārsvars ir pieredzējušajiem vaidaviešiem, ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1302 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-12-30 | Komentāri (2)



Šā gada pēdējo spēli aizvadījuši Burtnieku/Valkas florbolisti izbraukumā tiekoties ar FK Kalsnava. Līdz šim Kalsnaviešiem nebija izdevies tikt pie punktiem nevienā spēlē, bet 16. decembra vakars izrādījās ļoti veiksmīgs - mājiniekiem izdevās izcīnīt pirmo uzvaru. Spēles sākumā viesi ātri izvirzās vadībā ar 4:0, bet pēc vārtsargu maiņas mājinieki atgūst divus vārtus. Spēles gaitā Burtnieku novada/Valkas florbolisti vairākas reizes nonāk drošā vadībā ar +3, bet Kalsnaviešiem vienmēr izdodas atsisties. Arī pēdējās desmit minūtēs mājinieki no 7:10 pēc viesu "dāvanām" panāk neizšķirtu 10:10. Arī papildlaikā neprecīza saspēle vairākumā un kalsnavieši  pārķerto bumbiņu raida vārtos.
Nākamā spēle 14. janvārī Kocēnos ar Rubene 1, bet 25. decembrī arī Kocēnos  tradicionālais Ziemassvētku turnīrs "Ziemassvētku jampadracis"

Skatījumu skaits: 1287 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-12-19 | Komentāri (0)



Pie ļoti vajadzīgiem 3 punktiem izdevās tikt Burtnieku/Valkas florbolistiem, savā laukumā tiekoties ar komandu Rubene1. Komandas jau bija aizvadījušas vienu savstarpēju maču Kocēnos, kurā toreiz labāki bija Rubene1, uzvarot pēcspēles metienos. Jāpiebilst, ka abās šajās spēlēs pretiniekiem nevarēja palīdzēt vairāki spēlētāji no Rubenes virslīgas komandas sastāva. Spēli ar 2 ātriem vārtiem apņēmīgāk iesāk tieši mājinieki liekot noprast, kā šāda dāvana otrreiz garām netiks palaista. Turpinājumā gan apgriezieni samazinās un līdz perioda beigām viesi panāk izlīdzinājumu 2:2. Arī otrajā periodā cīņa ir līdzīga un pārsvaru nevienai komandai iegūt neizdodas - 4:4. Pašā trešā perioda sākumā viesi izvirzās vadībā, bet jau pēc minūtes ļoti skaistus vārtus gūst Artis un atkal līdzsvars 5:5. Šķiet spēles beigās vairāk spēka ir palicis mājiniekiem jo tiek gūti 5 bezatbildes vārti un visai pārliecinoša uzvara 10:5.
Labākie punktu guvēji mājiniekiem Artis, Ivars 2+1, ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1154 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-12-10 | Komentāri (0)



Pirmo punktu Latvijas čempionāta pirmajā līgā zaudējuši vidzemes zonas līderi Madonas florbolisti.
Spēlei sākoties jau pirmajā uzbrukumā izceļas Gatis, pēc kura metiena bumbiņa atsitas kādam no viesu aizsargiem un atrod ceļu savas komandas vārtos. Neilgi pēc tam gan Madonai izdodas vienus vārtus atspēlēt tādejādi izlīdzinot rezultātu 1:1. Otrajā trešdaļā turpinās līdzīga cīņa ar nelielu mājinieku pārsvaru. Vienā no epizodēm vārtu priekšā tiek noraidīti abu komandu spēlētāji Ivars - Burtnieku/Valkas un R.Vārsbergs viesu rindās. Komandas turpina spēli četri pret četri un tieši šāds pavērsiens dod vēlamo rezultātu mājiniekiem, vispirms Gatis otro reizi spēlē, un tūdaļ pēc centra izspēles arī Krišs gūst savus pirmos vārtus sezonā uz tablo jau +2. Diemžēl jau nākamajā uzbrukumā viesi samazina rezultāta starpību līdz minimumam. Abas komandas  līdz perioda beigām apmainās ar vārtu guvumiem un trešdaļai beidzoties rezultāts 4:3 par labu Burtnieku novada/V ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1104 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-12-06 | Komentāri (0)



Svētdienas vakarā spēle Valmierā pret vietējo komandu. Turnīra tabulā abas komandas atrodas blakus un lielā mērā tieši savstarpējās spēles izšķirs vietu sezonas beigās.
Burtnieku novada/Valkas komanda spēli uzsāk pilnās trīs maiņās, bet pirmos vārtus gūst mājnieki. Ātri arī pārsvaru dubulto, bet tad Druvis pēc soda izspēles rezultātu samazina līdz minimumam. Prieki gan ir īsi jo drīz vien valmierieši vēlreiz iemet divus bezatbildes vārtus un pārtraukumā jādodas jau ar -3. Otrajā trešdaļā rezultātu starpību samazina Ivars, bet mājienieki atkal atbild ar diviem vārtiem  un uz tablo jau -4. Trešdaļas beigās gan vispirms Mārcis ar tālu metienu un pēc tam Gatis rezultāta starpību ejot pārtraukumā samazina līdz -2, kas ļauj cerīgi skatīties uz pēdējo izšķirošo trešdaļu. Diemžēl visas cerības uz pozitīvu rezultātu tiek sagrautas jau trešdaļas sākumā, kad atkal divus vārtus gūst mājini ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1263 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-11-22 | Komentāri (0)



Piektdienas vakarā sezonas tālākā izbraukuma spēle Kalsnavā pret vietējo florbola komandu. Pret Kalsnavas florbolistiem jau viena spēle tika aizvadīta, kad ļoti pārliecinoši Valkā čempionāta atklāšanas spēlē tika izcīnīta uzvara ar 10:1. Lai arī kalsnavieši ir šī turnīra debitanti un pie uzvarām vēl ne reizes nav tikuši spēļu rezultāti liecināja par sīvām spēlēm savā mājas mazajā laukumā ar jebkuru pretinieku.
Spēles sākumā bumbiņu vairāk kontrolē viesi, bet vārtus kādā no pretuzbrukumiem gūst mājinieki, liekot nevisai kuplajam skatītāju atbalstam tribīnēs uzgavilēt. Prieki gan sanāk īsi, jo jau nākamajā uzbrukumā pirmā maiņa izspēlē pārsvaru trīs uz divi un rezultatīvu metienu izdara Gunārs. Tā arī noslēdzas pirmā trešdaļa. Otrās trešdaļas sākumā atkal pretuzbrukumā Jānis pēc Gunāra piespēles dubulto pārsvaru un izvirza viesus vadībā ar 2:1. Pēc tam Eduards, kas atgriezies laukumā pēc ilgāka ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1181 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-11-14 | Komentāri (0)



       Pēc uzvarētām pirmām trim sezonas spēlēm, no uzvaru takas nokāpuši 2. līgas puiši, piedzīvojot divus zaudējumus pēc kārtas. Vispirms savā laukumā kļūdām bagātā spēlē tika uzdāvināta uzvara Rubenes florbolistiem 10:12, bet pēc 3 dienām arī Valmierā tika atstāti 3 punkti, piekāpjoties valmieriešiem ar 5:7.
Nākamā spēle 2. līgā 16. novembrī Matīšos pret Sk Veixmes.

Foto no spēles apskatāmas šeit
Skatījumu skaits: 1136 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-11-06 | Komentāri (0)



Tā nu kalendārs ir sastādīts, ka pirmā apļa pēdējā un otrā apļa pirmā spēlē tika aizvadīta pret Madonas florbolistiem. Uzreiz jāsaka, abās spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi vispirms Madonā ar minimālu 6:7, bet mājās nākas piekāpties ar 2:5.
Madonā jau pašā spēles sākumā ātri nonākot zaudētājos ar 0:3, spēle pamazām tiek izlīdzināta un pēdējā trešdaļā jau panākts neizšķirts 6:6. Diemžēl īsi pirms spēles beigām tiek ielaisti vārti un izlīdzināt spēli vēlreiz neizdodas.
Piektdienas vēlā vakarā nespējot realizēt vārtu gūšanas momentus un pirmos vārtu tikai lielajā vairākumā pieci pret trīs izdodas gūt tikai 47. minūtē, kad precīzs ir Jānis T. Pēc tam ātri atgūti vēlvieni vārti pēc Gata uzmetiena uz vārtiem bumbiņa pēc vairākiem atsitieniem atrod ceļu ļoti veiksmīgi spēlējošā Madonas vārstarga V. Juknas sargātajos vārtos samazinot rezultātu līdz minimumam 2:3. Diemžēl spēles beigas neizdodas nospel ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1112 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-11-05 | Komentāri (0)



       Burtnieku novads/Valka2 sekmīgi turpina spēlēt Lč. otrajā līgā, kur izcīnītas vēl divas uzvaras. Vispirms līdzīgā stilā kā ar Sk Veixmes uzvarot spēles papildlaikā, izbraukumā ar 8:7 tika pieveikta Pārgauja2. Pēc tam Matīšos tika uzņemti Vidzemes zonas līderu godā esošie Līgatnes florbolisti. Spēles pirmo daļu daudz veiksmīgāk aizvadīja viesi izvirzoties vadībā ar 5:2. Sākot ar otrā perioda vidu iniciatīvu pārņēma mājinieki un līdz perioda beigām panāca līdzsvaru 5:5. Trešo periodu mājinieki iesāk tikpat veiksmīgi izvirzoties vadībā 8:5. Spēles beigās sāk atkārtoties iepriekšējo spēļu scenārijs un iegūtais pārsvars kūst kā sniegs pavasara saulē. Pēdējās minūtes mājinieki spēlē izteikti uz rezultāta noturēšanu un viesiem izlīdzināt rezultātu neizdodas. Beidzot izdodas iegūt 3 punktus uzvarot ar 8:7. Pēc šīs spēles arī tabulā Burtnieku novads/Valka2 iekā ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1251 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-10-27 | Komentāri (0)



Pie pirmā panākuma jaunajā 2011/12 gada sezonā otrajā līgā tikusi Burtnieku novads/Valka 2 komanda, kuri pagarinājumā ar 12:11 pārspēja Liepupes Veixmes florbolistus.
Visu spēli atrodoties nelielā vadībā spēles beigās īsā laikā tiek zaudēti četri vārti pēc kārtas un uzvara tiek  izcīnīta tikai pagarinājumā, kad precīzs pēc Daiņa piespēles ir Rolands.
Rezultatīvākie spēlētāji Burtnieku novads/Valka 2 komandā: Dainis 1+4, Rolands 4+0, Edgars 2+2, Roberts L 1+1, Mārtiņš 1+1, Armands 1+0, Niklāvs 1+0 un Roberts V 0+1;
Nākamā spēle 21. oktobrī, 20 00 Stalbē pret Pārgauja 2 florbolistiem.
Spēles protokols aplūkojams šeit
Skatījumu skaits: 1276 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-10-13 | Komentāri (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 »
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Maijs 2024  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz